Андреа очевидно е била наскоро сред гостите на формата, но преживяването

...
Андреа очевидно е била наскоро сред гостите на формата, но преживяването
Коментари Харесай

Тази чалгаджийка явно е комптентна и в кухнята, направи на пух и прах Хелс Китчън

Андреа очевидно е била неотдавна измежду гостите на формата, само че прекарването се оказало много надалеч от визиите й

Кухнята на Ада в " Хелс Китчън " несъмнено не понася на всеки от участниците, само че нещо сходно се случва понякога и с вип гостите, които посещават известния ресторант. Този път Андреа не се въздържа от реакция - и то каква!

Фолкдивата явно е била неотдавна измежду гостите на формата, само че прекарването се оказало много надалеч от визиите й. А от горната страна на всичко май си е тръгнала и гладна, при все, че нормално кулинарите подготвят вкусни специалитети в случаите, когато издадат в точния момент поръчките си, несъмнено.

Ето какво споделя буквално Андреа във видео, качено в обществените мрежи:

" Скъпи другари, до момента бяхме в " Хелс Китчън ". Това беше най-ужасното нещо в живота ми. Да не приказваме, че не поставят чинии в които има салфетки. Дори и най-обикновена салфетка, с която да си постелка сред краката, с цел да не се нацапам. Недопустимо е! Това е един етикет, който не се изисква единствено в най-скъпите заведения за хранене, само че и в най-обикновените.

Яденето го чакахме час и половина. Нямаше никакво отношение от режисьорите и сценаристите, които взеха решение, че не би трябвало по никакъв метод да ни кажат би трябвало ли да продължим да чакаме или не. За храната ще продължа да приказвам по-късно. Ще приказвам за цялата организация. Никой не ни сподели би трябвало ли още да чакаме ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР